Hos Glostrup Auto Center foretager vi rudeskift- og stenslagservice

Nødvendig reparation
Stenslag på forruden kan og skal repareres hurtigst muligt. En lille revne i forruden kan hurtigt vokse sig stor og forstyrre sigtbarheden. Derfor er det vigtigt at få udrettet skaderne ved stenslag på forruden hurtigst muligt. Skader på sideruder kan imidlertid ikke repareres, og det er derfor nødvendigt at udskifte hele ruden.

Uanset bil og type – vi klarer den!
Hos Glostrup Auto Center er vi med flere års erfaring og vores veluddannede personale eksperter i at foretage rudeskift og foretage reparationer af stenslag. Vi har erfaring med og foretager reparationer og udskiftninger ligegyldigt hvilket bilmærke og model, der er snakke om, og ligemeget hvilken årgang den er fra. Det samme gælder, at vi foretager udskiftninger af alle siderudetyper.

Højeste kvalitet til Billig pris
Hvis skaden er sket og dine ruder er defekte så kontakt os endelig. Vi har en solid erfaring med reparation og udskiftning af ruder, så når du kommer forbi os er du sikret en service af højeste kvalitet. Udover kvaliteten af vores service er det vigtigt for os, at vores professionelle arbejde kan nydes af alle – derfor udfører vi det til den billigste pris. Kontakt os med det samme eller kom forbi og få en snak og et uforpligtende tilbud på reparation eller udskiftning af forruder som sideruder.
Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.