Volkswagen værksted i Glostrup

Vi udfører

Reparation af alle bilmærker bl.a. Audi, Vw, Opel, Kia, og mange flere i Glostrup

Hos Glostrup Auto Center’s autoværksted reparerer vi alle biler uanset mærke, model og årgang. Vi råder over den nyeste teknologi og reparerer altid ud fra fabrikkernes forskrifter. Uanset om det er din Hyundai, Vw eller andet mærke, der skal til reparation, er vi klar.

Kia, Fiat, Mercedes og BMW

Disse er langt fra de eneste bilmærker vi servicerer og reparerer. Vores dygtige mekanikere kan tilbyde den samme service som din mærkeforhandler – blot til en billigere pris. Så kontakt Glostrup Auto Center næste gang din Volvo,Seat eller andet bilmærke skal en tur til reparation på værksted.

Tilbagevendende kunder
Med fokus på kvalitet og tillid i alle dele af vores arbejde har vi gennem tiden oparbejdet en trofast kundekreds, der løbende vender tilbage, når deres biler skal efterses eller repareres. Vi har flere, der vender tilbage for at få udført reparation af deres bil.

Vores kunder kommer fra nær og fjern, men primært fra nærområdet omkring Glostrup. Desuden har vi en del kunder i Nordsjælland.

Skal der foretages reparation af din bil, så kontakt Glostrup Auto Center på tlf. 43 43 12 13. Vi står altid klar til en snak eller til at foretage et gratis synstjek på din bil.