Store- og små reparationer

Vi er også eksperter i BMW, Mercedes, Opel, Kia, og Volkswagen

Er du træt af værksteder, hvor dine små reparationer ikke bliver taget seriøst og du bliver nødt til at finde et andet? Din søgen er hermed slut. Dit Audi, BMW, Mercedes og VW-værksted i Glostrup tager hånd om dine reparationer, store og små, så du behøver aldrig mere skifte værksted!

Står du og skal have lavet en reparation på din bil? Vi er dit Audi, BMW, Mercedes og VW værksted i Glostrup og vil hellere end gerne hjælpe dig med at komme ud på vejene igen. Som du kan se, så er vi specialiseret i utrolig mange bilmærker og biltyper, men skulle du have en bil, som ikke placerer sig indenfor de overnævnte kategorier, så skal du endelig ikke tøve. Kontakt os hør hvad vi kan tilbyde netop dig!

Vi klarer både store og små reparationer

Som overskriften også antyder, så er små fejl og mangler også mere end velkomne hos os. Der er ikke nogle reparationer der er for små. Få en hyggelig snak med os mens de bil bliver klar igen. Vores professionelle folk vil gøre alt for, at du får din bil igen så hurtigt som muligt, men samtidig udføres arbejdet af små og store reparationer med omhu og snilde. Vores mekanikere går ligeså meget op i de små opgaver som i de store, så den gode service fungerer både ved små og store skader.

Vi er, som med alle andre ting på værkstedet, opdateret på de nyeste teknologier og som dit Audi, BMW, Mercedes og VW-værksted i Glostrup, så har vi også tjek på de nyeste tendenser indenfor netop disse mærker.

serviceeftersyn

Gratis synstjek

Airconditionservice

Hjulskift/opbevaring

rudeskift- og stenslagservice

Trailerservice og -reparation

Kontakt os nu og få et tilbud

Står du og skal have repareret din bil? , så kontakt os med det samme. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der passer til dine behov.

Desuden bestræber vi os på, udover at udføre arbejdet i højeste kvalitet, at udføre det til den bedste pris på markedet. 

Her finder du os

Adresse: Sydvestvej 85, 2600 Glostrup

Mandag – Torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag  –  Lukket