Vi udfører

Reparation af alle bilmærker bl.a. Audi, Vw, Opel, Kia, og mange flere i Glostrup.Hos Auto Center Glostrup’s autoværksted reparerer vi alle biler uanset mærke, model og årgang.

Vi råder over den nyeste teknologi og reparerer altid ud fra fabrikkernes forskrifter. Uanset om det er din Hyundai, Vw eller andet mærke, der skal til reparation, er vi klar.

43 44 12 13

Volkswagen værksted i Glostrup

Vores dygtige mekanikere kan tilbyde den samme service som din mærkeforhandler – blot til en billigere pris. Så kontakt Auto Center Glostrup næste gang din Volvo,Seat eller andet bilmærke skal en tur til reparation på værksted.

Tilbagevendende kunder
Med fokus på kvalitet og tillid i alle dele af vores arbejde har vi gennem tiden oparbejdet en trofast kundekreds, der løbende vender tilbage, når deres biler skal efterses eller repareres. Vi har flere, der vender tilbage for at få udført reparation af deres bil.

Vores kunder kommer fra nær og fjern, men primært fra nærområdet omkring Glostrup. Desuden har vi en del kunder i Nordsjælland.

Skal der foretages reparation af din bil, så kontakt Auto Center Glostrup 

Tlf. 43 43 12 13. Vi står altid klar til en snak eller til at foretage et gratis synstjek på din bil.

Kontakt os nu og få et tilbud

Står du og skal have repareret din bil? , så kontakt os med det samme. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der passer til dine behov.

Desuden bestræber vi os på, udover at udføre arbejdet i højeste kvalitet, at udføre det til den bedste pris på markedet.

Her finder du os

Adresse: Sydvestvej 85, 2600 Glostrup

Mandag – Torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag  –  Lukket